K-kandidat: Mange små parker er bedre end én stor

Alle skal have en park i nærheden, mener Karsten Ulstrup (K).  I stedet for at lave én stor aktivitetspark i Randers, skal der være mange mindre, mener byrådskandidat Karsten Ulstrup Kristensen (K).

Alle skal have adgang til en grøn park i nærheden af det sted, de bor. Derfor skal der også være fokus på at lave flere parker i takt med, at Randers by udvides.

Det mener 27-årige Karsten Ulstrup Kristensen (K) fra Kristrup, der stiller op for De Konservative til kommunalvalget i Randers den 19. november.

“Når vi udvider byen, bør vi samtidig sætte arealer af til grønne områder, så der ikke er nogen, der får alt for langt til en park,” siger han.

Kæmpe aktivitetspark i Doktorparken er en dårlig idé

Hans politiske modstander Mikael Mouritsen (S) ønsker sig en kæmpe aktivitetspark i Doktorparken. En aktivitetspark med naturlegeplads, løberute, shelters med mere, som ikke bare skal være for byens indbyggere, men som også skal kunne tiltrække turister.

Karsten Ulstrup Kristensens (K) ser hellere, at midlerne fordeles til flere mindre parker rundt om i byen.

“Jeg vil hellere have en lille smule ud i alle parker, så dem, der ikke lige bor ved siden af Doktorparken, også får gavn af de grønne arealer, vi har,” siger han og foreslår som eksempel, at der opgraderes med flere udendørs træningsstationer.

Et andet udendørs emne, som Karsten Ulstrup Kristensens (K) er optaget af, handler om energirigtige lygtepæle.

Energirigtig belysning

“En af mine mærkesager er, at vi skal fokusere på, at vores lygtepæle bliver mere energirigtige. Det gælder faktisk også vores offentlige bygninger. Vi skal spare på ressourcerne, og det kommer vi jo samtidig til at spare penge på i længden,” siger han.

Randers er allerede begyndt at bruge LED Lygtepæle, når der skal sætte ny belysning op, men Karsten Ulstrup Kristensens (K) så gerne, at man også begyndte at skifte de gamle lygtepæle ud.

Hvordan skal de grønne områder være i din by?
Se filmen om hunden Balter, og bliv klogere på, hvad kommunalpolitik betyder for din hverdag.

Skriv en kommentar

Du kan anvende følgende HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>